Diumenge 25 d’octubre a les 10 h es va jugar la Lliga Catalana de tennis en categoria absolut femení, al CN Lleida. Amb un dia de temperatura molt bo i en pistes de green set van començar la jornada.

De número 1, representant al Monterols, la nostra jugadora Núria Salvat va jugar contra Lorena Roulion, una jugadora molt complerta dins la pista que marxa becada als EEUU. La Núria, tot i saber que s’enfrontava contra una gran jugadora, en cap moment es va desanimar, tot i que per guanyar a la Lorenava haver de canviar de tàctica i fer un joc al que no acostuma a jugar, però que li era molest per la jugadora contraria. Resultat final per la Núria 3/6 6/4 10/3.

De número 2, Marga Jové, s’enfrontava per primer cop contra Thais Gabriel, una jugadora que pega tot plà i és molt agrasiva dins la pista. La Marga, tot i començar molt lenta de cames i fent errades no forçades, va aprofitar la atrapada en el servei de la lleidatana i va començar a remuntar fins la victòria final per 4/6 6/3 10/2.

Finalment, es van disputar els dobles en que van jugar Sara Palacios i Marga Jové contra Janet Pérez i Júlia Esteve. Les jugadores del Monterols va començar molt bé el partit guanyant 4-1. Les de Lleida van aprofitar les errades no forçades de les jugadores del Monterols, però en acabar el primer set van canviar la tàctica dins la pista i finalment van guanyar també el tercer i definitiu punt 4/6 6/3 10/3.

Resultat final de la jornada 0-3 pel Monterols.