Diumenge 13 d’abril a les 10:30 h a les instal.lacions del C.T Gimnàstic de Tarragona, es va jugar la última jornada del Campionat Comarcal per equips absolut femení en el que hi participava l’equip del Monterols.

En un dia esplèndid de sol, i en pistes de terra batuda, va començar la el·liminatòria. De número u representant al Monterols, Gemma Fontgivell es va imposar amb facilitat a Ivet Jimenez Perez de Tudela per 6/2 6/0. De dos, Nuria Sariñena va fer un gran partit, on es veia a la Núria molt còmoda a la pista i disfrutant del joc, on hem de dir que la seva rival Aida Jimenez Perez de Tudela, no era una rival fàcil però la Núria un cop més va demostrar el seu alt nivell de joc, resultat final 6/2 6/3.

De tres, Anna Arnau tot i no trobar-se gaire còmoda a la pista, no va tenir complicacions en guanyar a la seva rival Ada Gasca per 6/1 6/1, i finalment el dobles, després de molts anys sense jugar juntes Meritxell Latorre i Noe Valls, no van poder superar a Aida Jimenez i Ada Gasca, perdent per 6/3 6/2.

El resultat final va ser 1-3 a favor del Club Tennis Reus Monterols.

Després d’haver jugat vuit jornades en total, partits d’anada i tornada contra clubs com el Reus Deportiu, Reus Ploms, Gimnàstic de Tarragona i C.N Lleida hem de dir que l’equip del Reus Monterols format per Adriana Valls, Sara Palacios, Laura Guillen, Alba Casamor, Marta Morales, Gemma Fontgivell, Anna Arnau, Laia Arnau, Meritxell Latorre, Noe Valls, Núria Sariñena, Mercedes Moreno i la capitana de l’equip Marga Jové ha quedat primer en la classificació amb un total de 20 punts, i ara jugarà la fase final contra els primers equips de tota Catalunya.

Enhorabona noies!

CAM01287