El passat diumenge 23 de novembre, l’equip absolut masculí del Club Tennis Reus Monterols va aconseguir la permanència en la segona categoria del Campionat d’Espanya Absolut de Tennis per Equips contra el C.T. Àvila.

Els jugadors del club reusenc van derrotar al Club Tennis Àvila per 4-1 a les pistes del Monterols. A les 10 h van començar els cinc partits a l’hora sobre les i ràpidament es va veure que la majoria dels partits estaven a favor dels jugadors locals. Albert Freixas va guanyar Antonio Cembellin 6/3 6/1, Sergi padilla es va desfer de Jorge Garcia 6/3 6/1, Raúl Moreno es va imposar a Sergio Clement 6/1 6/3 i Pau Salsench va derrotar Aitor Sánchez 6/0 6/0, l’únic partit que es va perdre va ser el de Oscar Gavldà contra Pablo Muñoz per 6/3 7/6 quan l’eliminatoria ja estava guanyada.

Cal mencionar la participació amb l’equip absolut al llarg de la temporada dels jugadors Alex Casas, David Cortés, Jacobo Moreno i Albert Valls. Amb aquesta victoria es tanca la temporada assolint els objectius de cara a l’any vinent de continuar en la categoria B.