Diumenge es va jugar al Club Natació Sant Cugat la semifinal de la segona fase del campionat comarcal per equips en categoria benjamí femení. Carla Lopez, Sasha Anaskin i Marta Tello van ser les representants del Club.

En un dia esplèndid de sol, i en pistes de terra batuda, les nostres jugadores eren concients de la importància de intentar guanyar al C.N.Sant Cugat per passar a la final.

Representant al nostre club, de número u Carla López va comensar molt malament el partit contra Berta Castelló en poc temps la Carla perdía per 6/0 3/0, molt lenta de cames, pegaba tard a la bola, es precipitaba molt…..però va comensar a possàs les piles i conforme anava guanyant els punts l’altre jugadora s’enfadava i això ho va aprofitar molt bé la Carla, fent una remuntada espectacular i guanyant el partit per 0/6 6/4 10/2. De número dos, Sasha Anaskin, va fer més errades del costum però va superar a la seva rival Meritxell Sitjà per un ajustat 7/5 6/4.I finalment de número tres, Marta Tello, no va poder fer res  contra una rival molt superior Carlota Verdú perdent per un clar 6/0 6/0.
Anant 1-2 a favor nostre faltava el dobles.

Van jugar la Carla i la Sasha contra la Berta i la Carlota, un partit important, ja que si guanyàvem passàvem a la final…però si perdíem el dobles per saber qui jugava la final es contaven els sets guanyats i en cas d’empat els jocs guanyats.

Els dos primers jocs les nostres representants van comensar molt bé, es veien segures dins la pista, però només van ser els dos primers jocs durant el primer set perquè després van començar a fallar elles mateixes i van perdre el primer per 6/2.En el segon set van començar a possàs 1-3 al nostre favor però durant tot el partit van ser molt irregulars en el joc, van fallar molts punts precipitant-se en el joc, van arribar a tenir 4-5 per guanyar el set, però  fallaven soles, finalment no van guanyar, resultat final 6/2 7/5,

Resultat final el C.N.Sant Cugat va guanyar 5 sets i el C.T.Reus Monterols 4 sets.