Dissabte 30 de maig a les 15:00 h es va jugar la semifinal de la fase final del campionat de Catalunya Comarcal per equips amb categoria benjamí  masculí, a les instal·lacions del Tennis Monterols contra el C.T Malgrat.

En pista de terra batuda i amb un dia esplèndid, va començar l’el·liminatòria. De número 1, representant al Monterols, Arnau Valls va jugar contra Luca Gonzalez; l’Arnau va començar els primers jocs amb molta seguretat i confiança, fins que el Luca va remuntar un 4-1 fins posar-se a 4-3, però l’Arnau va saber acabar el set al seu favor 6/3. En el segon set va passar el contrari, el rival de l’Arnau va començar molt bé el segon, aprofitant les errades no forçades de l’Arnau fins arribar a 1-4, fins que l’Arnau va saber reaccionar a temps i no va arriscar tant com al començament del segon set i va acabar fent una remuntada espectacular. Resultat final a favor del Arnau per 6/3 6/4.

De número 2, Jordi Santillana va jugar contra Marc Perea, un nen molt segur dins la pista on no donava cap bola per perduda, tot i que el Jordi va fer un gran primer set, en el segon va fallar més que de costum. Resultat final 4/6 1/6.

De número 3, Pau Bosch va jugar contra Jordi Armengol, on el Pau va fer un gran partit demostrant una superioritat amb el seu rival i fent punts molt macos. Resultat final 6/0 6/2.

De número 4, el petit de l’equip del Monterols, Samuel Balfour, va jugar contra Miquel Gallego, un jugador esquerrà que no jugava gens malament, però el Samuel  en cap moment va encongir el braç, al contrari, es va mostrar molt còmode dins la pista i amb molta seguretat amb els cops. Resultat final 6/2 6/0.

Al final, victòria del Club Tennis Reus Monterols per 3-1. La capitana Marga Jové us felicita pel bon comportament que van tenir els nens dins la pista. Amb aquesta victòria, l’equip benjamí masculí s’ha classificat per jugar la final que es jugarà a les pistes del C.T.Cornellà.