Aquest cap de setmana, l’equip Cadet Masculí del Club Tennis Reus Monterols, format per Ramon Balsells, Marc Montoya, Daniel Rogach i David Garcia van guanyar a casa del Gimnàstic de Tarragona per 5 a 0.

Com a numero 1 Ramon Balsells va fer un gran partit guanyant per 6-1 / 6-0 davant de Arnau Gomez , on el nostre jugador es va sentir còmodament a la pista i va jugar amb molt de cap.

Com a numero 2 Marc Montoya va guanyar davant de Pere Joan Iborra per 6-1 / 6-2, cal destacar que el nostre jugador va fer molt bon partit , concentrat totalment  tot i haver jugat un altre partit per el mati no va tenir cap dificultat de guanyar al jugador del Gimnàstic de Tarragona.

Com a numero 3 Daniel Rogach  va guanyar per 6-2 /6-1 a Josep Maria Miguel on va jugar molt bé.

Com a numero 4 David Garcia va jugar amb Jordi Romero  on el nostre jugador no va tenir cap complicació i va guanyar per 6-1 /6-1

Per finalitzar es va jugar el dobles on per part del Gimnàstic de Tarragona van jugar Arnau Gomez i Pere Joan Iborra que van perdre davant dels nostres jugadors Ramon Balsells i Marc Montoya on els nostres jugadors es van entendre perfectament dins la pista i van fer molt bon partit  i totalment concentrats.

Cal felicitar als nostres jugadors per la seva concentració dins la pista i els bons partits que van fer. Enhorabona nois!