L’eliminatoria es va jugar al Monterols dissabte a les 15:30 h. a les pistes de terra batuda contra el Club Tennis Sant Salvador. L’equip del Monterols, format per M.Hernández, A.Salido, J.Montaña i D.Mestres va acabar perdent 2-3.

Representant al nostre Club, de número 1 Adrià Salido contra Sergi Villa, on Adrià Salido va ser clarament superior imposant-se per un 6/0 6/1. De dos, Joel Montaña contra Josep Ismael Rodriguez tampoc va tenir cap problema al vèncer per un clar 6/1 6/0. L’el·liminatòria estava a favor del Monterols per 2-0, però de tres Marc Hernández, no va poder fer res contra Aitor Nievas amb qui va perdre per 6/0 6/2. No estant tan clara l’eliminatòria al nostre favor va ser quan de número quatre, el nostre jugador Dani Mestres va jugar contra Diego Pacheco un partit molt igualat, però finalment la balança es va decantar a favor del jugador del Sant Salvador 6/3 3/6 10/4.

Igualada la eliminatòria a dos, tot es decidia al dobles, Salido-Hernández contra Villa-Nievas on un primer set va estar molt igualat 7/6 a favor dels de Sant Salvador. Els nostres jugadors no van poder fer res per remuntar el set. Resultat final 7/6 6/2 del Sant Salvador.