El mateix dissabte 23 de novembre a les nostres instal·lacions i a la mateixa hora que l’aleví femení, l’equip cadet masculí del Club Tennis Reus Monterols es va enfrontar contra el Gimnàstic de Tarragona en la competició de la Lliga Comarcal.

De número 1, Òscar del Agua jugava contra Jordi Torres, al començament del partit l’Oscar estava molt nerviós i fallava molt, però de mica en mica va començar a agafar la confiança que li va faltar al començament, però la llàstima que va ser tard, resultat final per el Jordi 6/2 7/6.

De dos, Ivan Domingo no va poder fer res contra Oriol Villanueva, resultat final 6/2 6/1. De número tres, Dani Gómez va saber jugar amb cap, amb un rival que no era gens fàcil, Pere Joan Iborra, guanyant el Dani per 6/3 6/4.

De número quatre, David Aliagas també va jugar amb cap i lluitant fins al final, sobretot amb un igualadisim primer set contra Victor Sanchez, resultat final per el David 7/5 6/3.

Tenint la el·liminatòria empatada 2 a 2, faltava jugar el dobles, on jugaven Gómez-Aliagas contra Torres-Villanueva, cal dir que era la primera vegada que els nostres representants jugaven junts a dobles, i això es va notar a la pista, no van poder fer res per superar als rivals i van perdre 6/1 6/1.

Resultat final 2-3 a favor del Gimnástic de Tarragona.