Dissabte 30 de Gener a les 15.30 h, a les instal.lacions del AE HOSPITALET DE L’INFANT, es va cel·lebrar la primera ronda dels jocs escolars de tennis per equips, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Camp.

Nens representant el seu col·legi o el seu club esportiu van anar a jugar la primera ronda, en diferentes categories. En prebenjamí jugaven en pista de mini tennis, en categoria benjamí a 3⁄4 de pista i en categoria aleví, infantil i cadet en pista gran.

Eren partides de 10 minuts (pre-benjamí i benjamí) i de 15 minuts (aleví, infantil i cadet), on cada representant del club o de l’escola tenia per categoria almenys dos participants, és a dir per equips, un nen jugava i l’altre esta darrera de la tanca, si el company guanya el punt es quedava, i si fallava, entrava el jugador que estava a la tanca, com a molt el jugador podia quedar-se tres punts seguits, i el jugador que guanyava el punt servia.

El Club Tennis Reus Monterols va comptar amb la participació de jugadors de l’escola de tennis:

Categoria Benjamí: Miquel Hierro Galvez
Categoria Aleví: Carles Gutierrez Fons, Pau Torres Quilez, Ruben Garcia Berbel, Joan Frances Molero, Ignacio Rojas Alberto
Categoria Infantil: Pablo Rojas Alberto, Joan Gomez Garcia, Jordi Rull Segura
Categoria Cadet: Eudald Giné Biosca, Eduard Pla Matias, Gerard Serra Rodriguez, Alex Ventura Casanovas, Kevin Gallisà Polanco