El Club organitza aquest proper dia 23 “LA FESTA”, després de dos anys de poques celebracions ha arribat l’hora de que els socis i sòcies del Monterols gaudeixin d’una festa amb sopar informal d’autoservei amb espais gastronòmics temàtics i una estona de bona música o senzillament que s’inscriguin a l’estona de música i ball que serà a partir de les 23h del dia 23 de juliol.

“La Festa” és exclusivament per a sòcies i socis i els seus amics, i és per això que les entrades es posaran a la venda a partir d’aquest divendres dia 8 de juliol i només les poden comprar els socis i sòcies a recepció o a través de l’App de soci.

El sopar que començarà a les 21h serà en format d’autoservei (no hi ha reserva de taula) i comptarà amb diferents espais gastronòmics com l’espai del Delta, el Mediterrani, el Mexicà, una barbacoa així com un altre de postres a més de l’espai de vins i caves de Codorniu i l’espai de Cervesa i refrescos, acompanyats de bona música. El tiquet de sopar inclou una copa a partir de les 23 h i té un preu de 40€. Tot esperant que a partir les 23h s’incorporin els socis i sòcies que vinguin a “La Festa” que podran adquirir la seva entrada per 15€ i que també inclou una copa.

Les entrades i tiquets del sopar els podeu adquirir a recepció a partir de aquest divendres dia 8 de juliol.

L’aforament del sopar i de la festa és limitat .

Els socis i sòcies ens mereixem passar una bona estona i retrobar-nos en el nostre Club i per això organitzem “LA FESTA”