El passat cap de setmana es van disputar les finals del Torneig Kimauto Mazda del Circuit Bronze de Pàdel. En la primera categoria masculina, es va imposar la parella formada per Albert Rius i Darío Sánchez.

La parella del Club Tennis Reus Monterols va guanyar a Sergio Valverde i Victor Hugo per 6/1 6/2 i es va emportar el primer premi del campionat. En la categoria femenina, Graciela Ferré i Nicola Bowen van imposar-se a Adriana Escardó i Laura Escardó per 4/6 6/4 6/4.

En la final de la tercera categoria masculina la parella formada per Pau Beltran i Joan Barberà van quedar campions.

Amb un total de 105 parelles inscrites, es van jugar durant tota la setmana els partits eliminatòris de les diferents categories. Cal destacar el bon ambient i la bona afluència de públic que hi va haver durant el cap de setmana i que es van acostar a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols per veure les finals.