La demarcació de Tarragona es juntament amb Barcelona la única de Catalunya que supera el miler de llicències federatives de pàdel. El Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre disposen d’un total de 1.496 jugadors federats.

Fet que suposa un 14% del total de Catalunya, davant de les més de set mil del territori barceloní (un 71%). A més, la demarcació de Tarragona suma ja 30 clubs federats dels 156 registrats arreu de Catalunya, per davant de Lleida i Girona, amb 10 i 23 respectivament.
 
Aquestes són dades que la Federació Catalana de Pàdel ha fet públiques durant la ‘Diada del pàdel a la demarcació de Tarragona’ celebrat aquesta setmana. Aquests registres consoliden novament a Tarragona com el segon territori de Catalunya on el pàdel consolida un any més la seva efervescència. L’acte va estar presidit pels màxims representants de la Federació Catalana de pàdel, amb el seu president, Pere Hernàndez al capdavant i de Gemma Solé, Representant Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. També hi van assistir Daniel Vives, vicepresident primer de la Federació Catalana; Javier Casadesús, gerent del mateix organisme; Raimón Nadal, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Girona; Albert Rius, delegat de la Federació a Tarragona i Ramón Torra, coordinador tècnic a la província.
 
Durant l’acte es va fer entrega de les distincions a clubs i jugadors de la província pels mèrits assolits durant el darrer curs i dels trofeus de la Lliga Catalana del 2013 i Màster provincial, celebrat al CT Reus Monterols. La Federació va voler agrair amb una placa de reconeixement al club reusenc la seva col·laboració. Jordi Compte, president del Monterols va ser l’encarregat de recollir-la.
 
Per la seva part, Agustí Mallol, encarregat de les relacions institucionals de la Federació catalana de Pàdel a Tarragona, va obsequiar a Albert Rius, amb un llibre de les ciutats patrimoni de la humanitat per la seva tasca i treball en el món del pàdel a casa nostra.