L’equip Absolut Masculí s’ha classificat per disputar la fase d’ascens a segona categoria després de derrotar aquest cap de setmana a casa, en l’última jornada de la fase lliga al Club Agrupació Covadonga.

Els nostres jugadors van començar la jornada a les 9 h del dissabte amb els cinc partits d’individuals. Durant el matí semblava que la cosa aniria de cara, però una lesió inesperada i algun partit que es va capgirar, van acabar 3-2 en contra. Encara faltaven els dobles per disputar i si es volia sortir amb la victòria, s’havia de guanyar els dos dobles.

L’inici dels dobles no van estar molt a favor. Es perdia els dos primers sets. De sobte, un canvi de rumb va començar animar als nostres jugadors, demostrant la passió per aquest esport i l’estima per l’equip i tot es va girar de cara i van acabar guanyant els dos dobles al tercer set (super tie-break).

Amb aquesta victòria, l’absolut masculí ha quedat campió de lliga de la primera fase i ara es passa a disputar la fase final d’ascens que es realitzarà el 25 d’octubre, encara no se sap a on ni contra qui.

Enhorabona!

 

Galeria d’imatges