Aquest diumenge, l’equip Absolut Masculí del Club Tennis Reus Monterols, format per Jordi García, Pau Salsench, Arnau Santillana, Oscar Gavaldà, Adrià Fochs, Mario Ruz i capitanejat per Jacobo Moreno, va disputar les semifinals del Campionat d’Espanya de tennis per equips, eliminant al Club de Tennis Alba de Tormes de Salamanca per 4/3.

 

La jornada va començar aquest diumenge a les 9 h. Quan tot estava en marxa i disputant els tres primers individuals, la pluja i el vent van ser els protagonistes de la jornada. Després d’entrades i sortides a les pistes es va decidir canviar  d’escenari i realitzar els enfrontaments en un altre club amb les pistes cobertes.

 

En acabar els individuals (Jordi Garcia. Pau Salsench. Arnau Santillana. Oscar Gavaldà i Adrià Fochs), amb el marcador 3/2 a favor, només es necessitava guanyar un doble per aconseguir la victòria. Així va ser, el primer dobles on jugaven Jordi García i Adrià Fochs el van guanyar i amb aquesta victòria l’equip absolut va aconseguir pujar de categoria a segona divisió i classificar-se per disputar la final contra el C.T. Español de Valencia.