Dissabte 17 de novembre a les instal·lacions del CT Reus Monterols, a les 13:00 h i en pistes de terra batuda, van jugar en categoría aleví masculí “B” contra el CT Sant Salvador.

De número 1, representant al nostre Club, va jugar el Gorka Biete, un nen molt lluitador i que no dóna ni un punt per perdut. Es va enfrontar contra el jugador del Sant Salvador Izan Bofarull, un nen molt segur dins la pista. Va ser un partit molt igualat on es van veure punts molt llargs i bonics, però que finalment es va endur la victòria el jugador del Sant Salvador, resultat final, 4/6 7/5 10/12.

De número 2 va jugar l’Arnau Balaguer, on es va trovar un nen molt lluitador com ell dins la pista, tot i que l’Arnau va guanyar el primer set, el jugador del Sant Salvador, Pol Conesa, va començar a deixar anar el braç i agafar confiança amb ell. L’enfrontament va durar dues hores i mitja i vam poder veure punts llarguissims i molt bonics, però el partit es va decidir al super tiek-break i finalment es va decantar pel jugador del Sant Salvador, resultat final 6/1 6/7 9/11.

De número tres, el nostre jugador Pol Pujals va ser en tot moment molt superior al seu rival, Izan Jimenez, resultat final 6/0 6/0.

I per acabar els partits d’individual, va jugar el seu primer partit en Paulo Pinheiro, on en tot moment va ser molt superior al seu rival, Antonio Castro, resultat final 6/0 6/1.

Tenint la jornada igualada a punts es decidia tot al partit de dobles, on van jugar el Pol Pujals i el Paulo Pinheiro contra l’Izan Bofarull i el Pol Conesa. Vam tornar a veure un partit bastant igualat però que finalment aquest cop es va decantar al nostre favor, resultat final 7/5 7/5.

Resultat final de la jornada CT Reus Monterols 3 – CT Sant Salvador 2.