Aquest dissabte 19/06/2021 el nostre equip Aleví Masculí B va jugar de Lliga Catalana contra el Club Tennis Sant Salvador. El resultat final de la jornada va ser de 4 a 1.

El nostre primer jugador Raul Salas no va saber adaptar-se a les condicions meteorològiques ni a les condicions de la pista i va perdre el seu partit amb un resultat de 0/6 i 3/6.

El nostre segon jugador Oriol Pedemonte tot i lluitar fins al final i gestionar en tot moment correctament les dificultats del partit, no va poder aconseguir la victòria fent un resultat de 3/6 3/6.

El nostre tercer jugador Adrian Romero va donar el seu millor tennis durant tot el partit i va lluitar el màxim en cada punt, però finalment no va poder aconseguir la victòria fent un resultat de 6/3 3/6 8/10.

El nostre quart jugador Otto Aller va portar la iniciativa clara en tot el partit i va aconseguir ràpidament la victòria amb un resultat de 6/2 6/0 a favor.

Els dobles els van jugar els nostres jugadors Adrian Romero i Otto Aller i tot i formar un gran equip no van poder aconseguir la victòria sent un resultat de 2-9 en contra.