Clara victoria del nostre equip enfront el combinat del UE Torredembarra en l’enfrontament d’aquest passat dissabte. A exepció del partit del Marc, en la majoria d’enfrontaments els nostres jugadors es van imposar amb claretat.

Tant l’Arnau, com l’Adan i el Martí van resoldre els seus compromisos després de plasmar en el joc la seva millor técnica i millor ofici que els seus respectius rivals. El partit amb més història va ser el del Marc. Es va pasar bona part del partit amb una crisi de joc que el va portar a perdre de forma clara el primer set amb un joc ple d’errades davant el joc més regular del rival. No va ser fins el segon set que el Marc va reaccionar i amb un joc que anava de menys a més, veient que el resultat  ja li acompanyava es va tranquilitzar i va poder donar la volta al partit.

El nostre equip va estar format per en Martí Valls (1/6-6/4-10/5), Arnau Balagué (6/2-6/4), Dan Sugrañes (6/1-6/0) i Marc Valls  “compromès”(6/0 6/1). Amb aquest resultat, el nostre equip es situa primer de la classificació.