La jove jugadora del Club Tennis Reus Monterols, Leire Fernández es va proclamar campiona de Catalunya en la categoria aleví femení el passat diumenge a les pistes de la Vall d’Hebron, on es van disputar les olimpiades de Barcelona 92.

Leire va disputar la final del campionat contra la jugadora del Club Andrés Gimeno, Laura Garcia, contra la que va guanyar per 6-1 6-3.

LA setmana anterior, Leire Fernández es va classificar per disputar la final del campionat de Catalunya Aleví que es va organitzar a les pistes de la Federació Catalana a la Vall d’Hebron. Per arribar a la final, Leire ha demostrat un gran nivell desde la 1ª ronda.

A partir de quarts va ser quan els resultats van estar més igualats. En aquesta ronda va guanyar a la jugadora Kautar Chelh que va haver de remontar un set en contra per al final guanyar per 3/6 6/4 6/2. A les semifinals es va desfer de la jugadora Judith Hernandez per 6/4 6/3. I a la última ronda, la final contra Laura Garcia.

Amb aquesta victòria, la jugadora del Club Tennis Reus Monterols s’ha classificat per jugar la Fase Nacional Espanyola que es disputarà al Club Ciudad de la Raqueta de Madrid.