El passat diumenge 9 d’octubre l’equip masculí del Club Tennis Reus Monterols +40 format per David Cortés, David Giménez, Albert Rius, Fran Medina i Javier Esteban van aconseguir la victòria fora de casa vs el Real Club Náutico de Tenerife 4-1.

Després de la derrota als quarts de final del Campionat d’Espanya Masculí +40 per equips el passat 11 de setembre, l’equip disputava aquest diumenge la ronda per mantenir la 1ª categoria, i així han assolit mantenir-la amb la victòria de la jornada.

En el primer parcial, el jugador Javier Esteban guanyava el partit 6-1 / 6-0, igual que Fran Medina que també obtenia la victòria 6-3 / 6-4, mentre que  finalment l’Albert Rius va acabar perdent 7-6 / 6-4 en una dura topada de més de 2 hores de partit.

En el segon parcial, el David Giménez guanyava 6-1 / 6-4 i el jugador David Cortés va aconseguir finalment la victòria decisiva de la jornada 6-3 / 6-3 per decantar l’assoliment de l’eliminatòria 4-1 a favor del Club Tennis Reus Monterols, sense necessitat de jugar els dobles.

Des d’aquí agraïm el bon tracte dels amfitrions del R.C.N. de Tenerife, que en finalitzar els partits van regalar als nostres jugadors i al Club una placa commemorativa de la jornada disputada entre els dos clubs esportius. Moltes gràcies pel seu bon tracte i els desitgem molta sort en els seus pròxims tornejos.

Moltes felicitats, equip Monterols!