Aquest cap de setmana, l’equip absolut masculí del Club Tennis Reus Monterols va disputar l’eliminatòria de la fase lliga del Campionat d’Espanya per equips al Club Tennis Ocho Trece de Múrcia. Els representants de l’equip absolut del Monterols són Albert Freixas, Alex Castellanos, Adrià Fochs, Oscar Gavaldà, Raul Moreno i Jacobo Moreno.

El 1er torn el van jugar Albert Freixas (6/3 7/5), Oscar Gavaldà (6/2 6/4) i Sergi Padilla(6/3 6/3), els tres van poder guanyar els seus partits en dos sets. Al segon torn van entrar Alex Castellanos i Jacobo Moreno que van decidir la victoria als tercers sets, Jacobo va remuntar un set en contra i va acabar guanyant per 3/6 6/2 7/5. Alex Castellanos que anava per davant durant tot el partit fent un gran tennis no va poder tancar i va perdre per 2/6 6/3 7/6.

La jornada que havia començat a les 15 h, va finalitzar sobre les 20h i el resultat final de l’eliminatoria va ser una victòria de 4-1 aconseguint així la classificació per la fase final amb els vuit millors equips per pujar de categoria.