Diumenge 13 de març a les 15.00 h es va disputar la última jornada de la Lliga Catalana de tennis en categoria absolut femení a les pistes de terra batuda del  Club Tennis Gimnàstic de Tarragona.

En una tarda amb molt bona de temperatura, les nostres representants van demostrar, com sempre, moltes ganes de jugar a tennis i disfrutar un cop més d’aquest esport.

De número 1, la Núria Salvat no va tenir cap mena de complicació en guanyar a la jugadora del Nàstic Laia Alfaro per 6/2 6/3.

De 2, Marga Jové, tot i no trobar-se còmoda a la pista també va guanyar el seu partit contra Ada Gascón per 6/1 6/3.

De número 3, Laia Arnau, tot i enfrontar-se a la rival més forta del Nàstic, Neus Gónzales, va fer molt bon partit i va lluitar tots els punts, però es va veure la veterania dins la pista de la Neus i finalment va guanyar la jugadora del Nastic per 4/6 4/6.

I per acabar, en va disputar el partit de dobles en el que hi van prendre part les nostres jugadores Laia Arnau i Júlia Cano, que van jugar contra Ada Gascón i Neus González, un partit molt igualat i bonic, però en el que finalment els va faltar una miqueta de sort. Resultat final a favor del Nàstic per 6/7 4/6.

La jornada va acabar amb empat a dos punts.