Excel·lent resultat aconseguit per les nostres benjamines davant d’un dels equips gegants de la competició com és el Reial Club Tennis  Barcelona, en l’enfrontament d’aquest dissabte passat al nostre club.

El nostre equip va estar format per:

Camila Stepanyan (4/1 5/3). Victòria de mèrit davant una jugadora de molta classe; la Camila va tenir una arrancada fulgurant basada en un joc d’atac plegat de cops winners i ja en el segon set no es va doblegar amb la reacció de la jugadora rival.

Nicole Toscheva (0/4 2/4). No va tenir el seu dia, va entrar al partit sense confiança i amb massa respecta per la rival (una jugadora petitona, però sòlida i amb molt bona tècnica); la Nicole necessitava jugar molt bé per guanyar aquest partit, els nervis i la por no la van deixar desplegar el seu millor joc. En el segon set va tenir un llum de reacció que, així i tot, va ser insuficient.

Martina Moreno (4/2 5/3). Quin partidàs es va treure davant una jugadora molt més feta que ella; no solament i va posar coratge i competitivitat sinó que va desplegar un joc molt ben ordenat,   sòlid i amb ritme des del fons de pista,  defensant-se quan calia i sabent atacar quan disposava de bones situacions. En el partit de dobles la parella formada per la Camila i la Nicole no es va poder rematar la feina, ja que la parella del RCT Barcelona va demostrar més ofici i van saber plasmar en el joc la millor experiència en els partits de dobles.