Bonic enfrontament el d’aquest passat dissabte del nostre infantil A, a terres del Segrià contra el C.T. Lleida. Els nostres jugadors van saber donar la cara en tot moment i tan sols la manca de sort va impedir poder causar sensació, ja que el Tennis Lleida partia com a favorit en comptar en les seves files amb l’actual campió de Catalunya infantil (Palomar).

El nostre equip va estar format per:

Arnau Balaguer 0/6 0/6. Va enfrontar un partit sabent que ho tenia perdut abans de començar. Tot i la bona voluntat a mesura que anaven passant els punts, jocs, es va confirmar que davant tenia a un jugador que va passes per davant que la resta.

2) Arnau Escrivà 6/3 5/7 10/6. No va tirar la tovallola. Va ser el partit que va donar color a l’enfrontament, ja que hi va haver moltes alternances. Davant tenia un jugador que deixava jugar, però a la vegada molt sòlid i tot ho havia de fer l’Arnau que va començar molt sòlid en el primer set, en el segon amb un 4 a 1 en contra va saber reaccionar i es va posar 5 a 4 pel davant, però el rival no va tirar la tovallola i va empatar el partit; amb molt de punt d’honor l’Arnau va guanyar el supertiebreak.

Biel Martí 6/2 6/2. Amb el seu joc sòlid de principi a fi en va tenir prou per doblegar a un jugador molt talentós, però sense consistència que tan sols aconseguia punts amb comptagotes. El Biel se’n va adonar i amb un ritme de joc basat en el treball i la intel·ligència va veure que el partit se li posava coll avall.

Biel Téllez 4/6 0/6. Hagués estat el punt de la victòria; no obstant això, el Biel, després d’un començament esperançador (4/3 amunt en el primer set) no va trobar la forma de capgirar la situació davant un jugador que va anar de menys a més. No va tenir el seu dia, ja que el percentatge d’errades no forçades els va mermar en tot moment, una llàstima, perquè per joc i potencial, el partit  hagués pogut ser un altre.

En l’enfrontament de dobles, Arnau Escrivà-Biel Martí, 4/6 4/6 es van haver d’enfrontar al jugador campió de Catalunya, el partit va ser molt interessant, ja que en els dos sets, la parella del Tennis Lleida va agafar avantatge i aleshores arribava la reacció de la nostra parella per col·locar-se en els dos sets amb un ajustat 5 a 4 en contra. És aquí que amb un xic de sort s’hagués pogut empatar a 5 i posar pressió a la parella rival.

La lectura final i positiva és que aquest enfrontament es pot tirar endavant. Els nostres jugadors es van comportar com un autèntic equip d’amics i això va fer que malgrat la derrota vam tornar cap a Reus amb un bon gust pel treball realitzat.

Felicitats!