No va poder ser, ho vam tenir ha tocar però s’ens va escapar en el punt decisiu de dobles. Després de l’empat a dos establert en els partits d’individuals, el dobles va caure de part del C.T.Olesa (6/4 6/3); tot i el bon joc desplegat per la nostra parella Marc Montoya i en Ramon Balsells, no n’hi va haver prou per superar a la parella rival que comptava amb un jugador que marcava les diferencies i va ser clau en la eliminatoria.

 

MARC MONTOYA: “superat”; un cop més al Marc li va tocar ballar amb la més lletja; el número 1 del c.t.Olesa era molt superior en rànking i així ho va plasmar a la pista amb un joc complert i molt ofensiu sense deixar entrar en cap moment al Marc al partid. Ja en el partit de dobles vam poder veure al Marc amb un partitd molt complert i amb una jugada mestre del tipus “Boris Bécker” que llençantse en planxa va conectar una boleia guanyadora al fer passar la pilota entremitj de la parella contraria. 6/1 6/3

 

DANIEL ROGACH: “bloquejat”; partit clau on el Daniel va tenir la mala sort d’enganxar un dia negat. Tot i tenir una técnica superior al rival on tots creiem que aquest punt cauria del nostre costat, no li va sortir res, ni atacant, ni defenent,  es va desconcertar, els jocs anaven passant i el partit s’anava escapant, el Daniel va entrar en una mena d’espiral negativa que el va portar a quedar bloquejat mentalment.  Fent un símil informàtic, es va  equivocar de pantalla  i les tecles que tocava no eran les adecuades pel joc que va proposar el jugador rival; llástima. 6/3 6/0.

 

RAMON BALSELLS: “gladiador”;  gran jugador d’equip, amb el seu esperit de lluita que el caracteritza juntament amb la seva qualitat, el Ramon aconsegueix emportarse moltes victories i en aquest cas no va ser una excepció; aquest cop però la victoria es més meritoria si tenim en compte que estem parlant d’un parit  d’una final per equips de Catalunya. Bravo Ramon, felicitats, els teus companys están molt orgullosos de tenirte a l’equip. 7/5 6/1.

 

Resultat final: CT Olesa 3 – Monterols 2