Diumenge 1 de desembre a les 09:00 h, l’equip Junior masculí “B” format per Pau Basora, Pablo Rojas, Gerard Wilson i Albert Papell, van jugar a fora de casa la jornada corresponent a la Lliga Catalana de tennis contra l’equip del Golf Costa Daurada.

Van jugar en pistes de terra batuda, al disposar de tres pistes, el primer torn van jugar el dos, el tres i el quatre, el número 1 de cada equip es va esperar fins que acabés un dels tres partits.

De número dos representant al Reus Monterols va jugar Pablo Rojas contra el jugador del Golf Costa Daurada Iñigo Rosell, tot i que els punts eren llargs el nostre jugador no va tenir cap mena de complicacions per endur-se el primer punt pel Monterols, resultat final del partit 1/6 1/6.

De número tres va jugar Gerard Wilson, que es va imposar a Pol Pérez per 4/6 4/6 , encara que el nostre jugador no ho va tenir fácil, però finalment va ser més sòlid que el seu rival i el els moments claus el Gerard no saber respondre molt bé.

de número quatre l’Albert Papell es va trobar un rival Ivan Villa, un jugador que ho tornava tot i que no fallava bola, resultat final pel jugador del Golf 6/1 6/1.

Al segon torn, va jugar el número u del Golf Pau Vidal contra el nostre representant Pau Basora, tot i que sabia en qui s’enfrontava el jugador del Monterols, podía donar més del que va fer, resultat final del partit 6/1 6/0

I per acabar la jornada el dobles van jugar Pablo Rojas- Gerard Wilson contra els jugadors del Golf Pol Pérez-Ivan Villa, on es va poder veure molt bona complicitat entre els nostres jugadors Pablo i Gerard, que en els moments més complicats van saber treure’s el partit, resultat final 4/6 4/6.

Resultat final de la jornada Golf Costa Daurada 1 Reus Monterols “B” 3.