Les nostres jugadores s’han imposat per 3 a 1 al Reus Deportiu, deixant palesa la seva qualitat. Per part del Reus Deportiu només han comparegut dues nenes, per malaltia de la tercera, així que s’han disputat dos individuals i un dobles.

Al primer partit individual, la nostra jugadora Meritxell Inglada ha guanyat amb solvència a l’Ariadna Parisien. Un partit molt ben portat, amb un tennis molt ordenat i sense complicacions, per un 6-0 6-2, on la rival no ha tingut cap opció amb una Meritxell molt segura que ha demostrat la seva experiència.

En el segon individual és on hi ha hagut més lluita. S’enfrontaven la Rut Aliagas, encara prebenjamina, amb la benjamina de segon any l’Emma Domènec. El partit ha començat bé per la Rut, però la rival ha anat entrant en el partit i s’ha fet amb el primer set per un clar 6 a 2, amb un bon joc per part de les dues, però amb falta d’encert en el servei de la Rut que ha condicionat tot el partit. El segon set ha estat molt emocionant, amb la nostra jugadora dominant el joc, amb una gran actitud i posant en dificultat a la rival en cada cop. Han arribat a un final molt equilibrat que s’ha decidit en grans punts en un 6 a 4 en contra.

Amb tot decidit s’ha jugat un partit de dobles al millor de 7 jocs. El nostre dobles, format per la Meritxell Inglada i la Sasha Anaskina, ha guanyat per un clar 7 a 1 en poc més de 30 minuts en un partit molt complet per part de les dues. Amb una bona entesa a la pista han cedit molt pocs punts, jugant de forma sòlida i convincent.

Enhorabona a les tres!