Benvolguts socis i sòcies,

Hem rebut amb data 26 de maig de 2020 la comunicació oficial de les Federacions Catalana de Tennis i la Federació Catalana de Pàdel en la que autoritzen la pràctica en modalitat de dobles (2×2) de forma immediata.

Es manté el Protocol d’Actuació Específic que se us va enviar per correu electrònic i que també podeu veure a la web del Club on es descriuen totes les directrius d’actuació i les indicacions a seguir per tal de mantenir el Club, en un espai segur tant per als socis i sòcies com per als treballadors.

Us preguem que seguiu totes les indicacions del Protocol d’Actuació de la fase 2 així com les recomanacions indicades en el Club i les que us facin els responsables de cada àrea.

Recordem que al Club només es pot venir a la pràctica esportiva permesa amb reserva prèvia i a la terrassa d’estiu. Tan els vestuaris com les dutxes encara romanen tancats.

 

Reserves

Pàdel

  • •Totes les reserves fetes de pàdel fins al dimarts dia 2 de juny de 2020 seran d’1 hora de duració i es podran ocupar per quatre socis/es que caldrà identificar a recepció prèviament a l’ocupació de la pista.
  • Les reserves a partir del dimecres dia 3 de juny de 2020 seran d’1,5 hores, Però no es podrà reservar fins al mateix dimecres dia 3 i per la setmana següent.

 

Tennis

  • Totes les reserves seran d’1 h fins a nova ordre, encara que s’intentarà que sempre que sigui possible per l’ocupació, els partits ocupats en format dobles es puguin allargar fins a 1,5 hores.

 

Gràcies per la vostra col·laboració