Aquest passat dissabte l’escola de tennis va organitzar amb molt d’èxit, l’activitat anomenada Dia de l’Amic, on els alumnes de la nostra escola de tennis i pàdel, poden portar amics de l’escola a passar tota una jornada matinal al nostre Club fent una sèrie d’activitats (minitennis, tennis, pàdel, futbol i ball de zumba).

En total hi van pendre part uns 200 nens/es d’edats entre els 4 i els 15 anys. A l’inici s’els organitza per grups segons l’edat i es distribueixen a cada una de les àrees funcionant per estacions. Durant l’activitat fa molt de goig veure tanta quantitat de nens/es fent esport. Al final, cada nen pren un refresc i recull un folletó del Club on hi figuren les diferents ofertes de campus que es proposen per l’estiu.

Aquest èxit no hagués estat posible sensen la col·laboració dels meus companys, ajudants i monitors (Sara Palacios, Marga Jové, Lluís Bosch, Laia Arnau, Laura Martí, Pere Sánchez, Darío Sánchez, Sonia Cros, Jose Aguiló, Joel Montaña, Javi Esteban i Adrián Martínez) i també a l’alumne voluntari de l’escola, en Marc Montoya que va fer molt bona feina. També agraïr a l’equip de manteniment de torn, per la seva dedicació i interés per que tot sortís bé.