El Club Tennis Reus Monterols ha ampliat les activitats del dia de Sant Esteve amb una classe de cycling i, una altra de dirigida de VO2. Aquestes dues novetats s’han afegit a les ja tradicionals sortides de BTT i running.

Més d’una vuitantena d’usuaris del Club de Tennis Reus Monterols han aprofitat aquest matí de Sant Esteve per apuntar-se a les activitats organitzades per cremar els àpats copiosos i els torrons d’aquest Nadal. A primera hora del matí una desena d’esportistes han sortit a córrer i amb bicicleta. De fet, des de fa anys el club organitza aquestes activitats esportives i, enguany, ha sumat una classe digerida de VO2 i, una altra de cycling.

L’instructora de classes dirigides, Ainoa Pellicer, ha explicat que ha preparat la sessió a consciència. “Amb tants dinars i sopars aquests dies he pensat en fer una classe de cardio més que no pas de força perquè la gent vingui a cremar totes les calories”. La Berta Perpinyà i la Carmena Parrilla han suat de valent la samarreta durant els quaranta-cinc minuts que ha durat la classe i han assegurat que “ens pensàvem que seria light però, ha estat una de les classes més dures” i han afegit que han cremat més de 400 calories.

Malgrat que sigui un dia festiu, molts dels que avui han practicat esport ho fan habitualment, com és el cas de l’Anna Huget, que ha decidit fer exercici al gimnàs. “No he vingut a cremar els torrons, vinc habitualment i avui he aprofitat que tinc més temps”. La Neus Caelles i la Maria Mas coincideixen amb ella i expliquen que sempre practiquen esport els caps de setmana i els dies festius. Per això, després d’una dura sessió d’spinning “ara és hora de regalar-nos una sauna!”.

Molts altres han preferit jugar a tennis a les instal·lacions exteriors o fer exercici a les màquines del gimnàs de forma individual, com per exemple, la Magda Pagès. Ella amb un braç embenat i pedalant damunt d’una bicicleta estàtica ha apuntat que “els que som esportistes de mena i ho portem a la sang no podem afluixar, sempre hem de fer esport” sigui el dia que sigui.