El dissabte 1 de febrer a les 15:30 h i amb una tarda d’alta temperatura, l’equip B femení en categoria Infantil va jugar a les pistes del C.T Tarragona, on es van enfrontar contra l’equip B del Tarragona.

En representació al C.T Reus Monterols va jugar de número 1, Mónica Prieto, que es va enfrontar a Lúcia Garcia. Cal destacar del partit, la bona actitud que va tenir en tot moment la nostra jugadora, que en cap moment es va desanimar i va saber què fer en els moments decisius del partit, resultat final 7/6 6/2.

De número dos, Blanca Llamas es va enfrontar contra la jugadora del Tarragona, Xantal Santamaria, cal dir que la Blanca no va ser ni molt menys un bon dia, en cap moment va soltar el braç i no es va sentir gens cómoda a la pista, resultat final per la Xantal 2/6 4/6

De número tres, Lúcia Jiménez va ser molt superior a la seva rival Carmen Pujol que en cap moment va tenir complicacions per guanyar el seu partit de individual, resultat 6/1 6/1.

I per acabar la jornada el dobles van jugar la Blanca i la Lúcia contra les jugadores del Tarragona Aitana López i Carmen Pujol, on les nostres jugadores es van imposar per un clar 6/0 6/0.

Resultat final de la jornada: C.T Tarragona B 1- C.T Reus Monterols 3