Tot i el bon treball de les nostres infantils, no ni va haver prou per  doblegar al combinat del club Johny Montañès en la confrontació a domicili d’aquest passat dissabte. Ha excepció del punt de l’Anna F. que va caure derrotada amb certa claredat, els demés partits van estar molt igualats i haguessin pogut caure de  qualsevol costat.  

La Mònica (4/6 6/1 7/10) que jugava de nº1 es va trobar una rival que li treia dos pams i que veient la potència dels seus cops feia pressagiar una derrota voluminosa. No va ser així doncs la Mònica està passant per un bon moment de confiança i amb el seu joc va aconseguir que la rival alternés els cops winners amb errades que van ser més paleses en el 2º set guanyat per la Mónica per 6 a 1. En el super tie-break del 3º set va anar molt igualat fins el 6 a 6 però va ser mèrit de la rival que va jugar sense errades la part final del mateix.

L’Anna (3/6 2/6) va començar centrada i fins el 3 a 3 del primer set el matx es veia molt igualat, la jugadora rival però va fer una partit de menys a més que va exigir a l’Anna jugar el millor d’ella i això no es va produir; tot el contrari va anar perdent la confiança i així fins el final del partit.

La nostre victòria va vindre per part de la Maria (4/6 6/3 10/7), que demostra així la seva evolució del seu joc cada cop més consistent de les darreres setmanes; no va defallir en caure en el primer set i amb lluita i bon saber fer, va poder remuntar el partit guanyant el segon set i el tiebreak del 3º set.

La Mónica i la Maria va formar la parella de dobles i francament, durant bona part del partit semblava que s’endurien la victòria però amb 6 a 4 al seu favor, van quedar bloquejades;  les errades van sovintejar i la parella rival va jugar millor la part final del partit.

Amb aquest resultat de 3 a 1, el nostre equip queda a l’espera dels resultats que es produeixin en la ronda final per saber si s’han classificat per disputar la segona fase de la lliga.

 

Galeria d’imatges