Aquest passat dissabte 15 de gener l’equip Infantil Masculí va jugar la Lliga Catalana de tennis contra el CT Torredembarra.

De número 1 del nostre Club va jugar Àlex Bracons que es va enfrontar a Hernan Monte, un jugador molt sòlid dins la pista i complet. Cal destacar la molt bona aptitud del nostre jugador i que no va donar cap punt per perdut, resultat final 3/6 3/6.

De número 2 va jugar Nico Monje, que es va enfrontar a Oriol Bozo. Va ser un partit molt igualat fins al punt d’haver de disputar el super tie-break. Resultat final pel jugador del Torredembarra, 6/3 3/6 3/10.

De número 3 va jugar Raul Salas contra el jugador del Torredembarra Oscar Alomá, un partit on es va veure més rodatge del jugador del Torredembarra. Resultat final 4/6 3/6.

I per acabar els partits d’individuals va jugar Andreu Binda. Era la seva segona vegada que jugava per equips, es va enfrontar a Marti Cascales. L’Andreu va posar moltes ganes durant el partit, però això no va ser suficient resultat final 3/6 2/6.

Per acabar la jornada, en el dobles van jugar Salas i Binda que van aconseguir l’únic punt pel nostre club guanyant a Alomà-Cascales per un doble 6/2.

Resultat final REUS MONTEROLS 1 – C.T. TORREDEMBARRA 4