Aquest diumenge 27/01/2019 el nostre equip Infantil van jugar de la Lliga Catalana contra el Tennis Valls.

El nostre jugador Pau Basora, desprès de tindre un partit molt disputat, no va poder aconseguir la victòria, tot i que va lluitar fins al final per intentar guanyar el partit.

Marc Ciruelos va començar perdent el primer set però va aconseguir una gran remontada arribant a guanyar el partit al supertiebreak.

El nostre jugador Guillem Folch tambè va començar un partit en el que la victòria es veia llunyana, però finalment va poder fer una espectacular remontada podent aconseguir la victòria tambè al supertiebreak.

El nostre jugador, Alex Muñoz va poder aconseguir rapidament la victòria desprès de jugar un molt bon partit contra el seu rival.

Finalment, els dobles els van jugar els nostres jugadors, Marc Ciruelos i Guillem Folch, els quals van lluitar fins a l’últim punt per poder aconseguir la victòria però finalment no van poder aconseguir-la, ja que van tindre unes condicions climatològiques que no van ser les mes adecuades.

Per tant el resultat final va ser 3 a 2 a favor del nostre club, els nostres esportistes van poder disfrutar d’un bon matí de tennis.