Aquest diumenge dia 18/11/2018 el nostre equip infantil masculí es va enfrontar contra el tennis Tarragona per la Lliga Catalana. Els nostres jugadors van poder superar a l’altre equip, tot i que les condicions meteorològiques no eren les mes adequades.

En els individuals, el nostre jugador Pau Basora va poder superar al seu contrincant acabant el partit amb 6/4 6/0. Seguidament el nostre jugador Nils Falandt va poder superar al seu contrincant amb un 6/4 6/2. Tot i ser un partit molt igualat per part dels dos jugadors, el nostre tercer jugador Marc Ciruelos va superar sense gaire dificultat al seu contrincant amb un 6/3 6/2, i finalment el nostre jugador Albert Espinar, tot i començar amb dificultat el seu partit, finalment va poder superar al seu contrincant sent un partit molt igualat per part dels dos jugadors. Finalment el resultat va ser 6/7 6/0 10/7, quedant en aquest moment 4/0 per al nostre Club.

A continuació es van disputar els dobles els quals van jugar els nostres jugadors Pau Basora i Marc Ciruelos els quals van acabar guanyant 9/8 desprès d’un partit molt disputat per part dels dos jugadors.

El resultat final va ser de 5/0 a favor per al nostre equip infantil masculí. Els alumnes van poder gaudir d’una molt bona tarda de tennis.