El cap de setmana passat, els equips infantil masculí i infantil femení de tennis del Club Tennis Reus Monterols van aconseguir mantenir la categoria or al campionat de Catalunya Infantil per equips.

L’equip femení va perdre dissabte amb l’equip del Club de Tennis Laietà, cap de sèrie número 3 per 3-1. Diumnege van poder guanyar al Club de Tennis Sanchez-Casal per 3-1. L’equip estava format per les següents jugadores: Sandra Ginés, Leire Fernández, Ángela Pérez i Mapi Tello van estar a punt de forçar els dobles ja que Ángela Pérez es va lesionar quan començaven el 3er set.

L’equip masculí dissabte va perdre contra els màxims favorits, Club de tennis Cabrils per 4-1, van estar a punt de forçar el dobles quan el nostre jugador Didac Barroso anava guanyant del 3er set per 5-2 i no va poder tancar el partit. Diumenge es va guanyar per un contundent 5-0 al club esportiu Valldoreix.L’Equip estava format pels següents jugadors: Arnau miralles, Mario Ruz, Jordi Garcia, Didac Barroso i Allan Lavado.