Meritori empat del nostre equip Cadet Femení B davant el CT El Catllar que al igual que en l’enfrontament de la primera volta es van mostrar com un equip molt sòlid i compensat.

De poder perdre 4 a 0, amb dues derrotes clares, es van poder remontar dos partits en els que s’havia perdut el primer set.

Maria Capdevila “desentrenada” 1/6 1/6, va ser el partit més desigualat, la manca de consistència la va penalitzar davant una jugadora que no regalava res.

Nerea Rodríguez C. “remuntadora” 6/7 6/3 10/3; va començar a igualar el partit després d’anar perdent 4 a 1 en el primer set, a partir de llavors un petit canvi de tàctica li va permetre posar-se dins el partit; després d’escapar-se-li el primer set va poder superar a la rival gràcies a una millor preparació física.

Joana Giralt “lluitadora” 4/6 3/6; un plaer veure jugar a la Joana doncs amb la seva actitud de lluita i sempre desprenent positivisme, mai saps si va pel davant o pel darrera en el marcador. Tan sols que la rival (superior tècnicament) hagués tingut un moment de relaxació o hagués baixat el ritme, el resultat podría haver canviat.

El punt de l’empat es va aconseguir amb el punt de dobles Maria i Joana 6/7 6/3 10/2 que malgrat perdre el primer set, es van estar animant tot el partit amb una molt bona entesa.