El passat diumenge 08 de novembre a les 15:00 h, a les pistes de terra batuda, El Club Tennis Reus Monterols va jugar la segona jornada de la Lliga Catalana en categoria Absolut Femení contra el Club Tennis Tarragona.

Representant al Monterols, de número 1, la jugadora Núria Salvat s’enfrontava contra Júlia Aliseda, una jugadora molt lluitadora i molt complerta. Tot i que la Núria va començar molt bé els primers jocs, guanyant 4-2, la Júlia va fer una gran remuntada aprofitant les errades no forçades de la Núria, però cal dir que la Núria havia jugat poques hores abans la semifinals del C.T Valls i el cansament se li va notar dins la pista, finalment guanyant el primer set la jugadora del Tennis Tarragona per 4/6. I en el segon set, tot i remuntar la Núria un 1-3 a baix no va ser prou per guanyar el segon set. Resultat final per la Júlia 4/6 4/6.

De número 2, la veterana i capitana de l’equip, Marga Jové es va imposar sense cap mena de problemes contra Pilar Castellote per 6/2 6/2. De 3, la més jove de l’equip, Diana Smirnova no va poder fer res contra la jugadora Noelia Puig, que va perdre per resultat final 6/0 6/4.

I per acabar la segona jornada, el dobles SALVAT-PALACIOS van jugar contra ALISEDA-CASTELLOTE, tot i trobar-se dos jugadores molt ben compenetrades en el dobles, les nostres representants en cap moment es van desanimar però no van poder fer res per guanyar el partit, resultat final 0/6 2/6.

Resultat final de la jornada 1-3.