Treballada victoria per 3 a 1 contra el CT Cardedeu i al mateix temps molt meritoria del nostre equip Junior Masculi B en el seu despalaçament a Cardedeu. Els dos equips estan molt compensats i  això ha propiciat que els partits fossin molt igualats i també molt tensos d’emoció ja que estem parlant de la ronda de semifinals. Això si, el seu número 1 estaba un xic pel damunt de la resta, d’aquesta manera el Marc Montoya tot i fer el que va poder amb la lluita que el caracterítza va tenir poques opcions d’obtenir la victoria. Va aguantar fins el 4 a 3 del primer set, on tots dos jugadors mantenien el seu sevei, però a partir d’aquí va patir el break en contra i ja el rival es va disparar amb un joc molt sòlid 6/3 6/1.

Els altres 3 partits son els que ens van donar la victoria. Tots ells amb molta emoció, però que s’haguessin pogut decantar per qualsevol equip. El Daniel Rogach després d’un bon inici de partit 3-0, va ensopegar amb el propi servei i alguna altra errada de més. Després del suspens que suposava l’empat a 4 va poder guanyar el primer set per 6-4. En el segon set els dubtes en el joc continuaven, no aconseguia rodar fi i el contrari es va arribar a posar per davant per 4-1. Tot feia presagiar que arribaríem al 3er set però el Dani en aquell moment es va dir a sí mateix “he de jugar per l’equip” i va treure la seva qualitat i si senyor, la remuntada estava servida 6/4. Aquest resultat va esperonar a la resta de l’equip.

Per la seva banda el Joaquim Fernandez en el primer set després d’anar per sota tota l’estona fins el 5 a 4, es va imposar per 7 a 5. Les coses es començaven a posar bé. En el segon set ara ja més tranquil, es va posar pel davant el Joaquim però mai va aconseguir despuntar, 1/0, 2/1, 3/2, 4/3, 5/4 i si senyor, rematada final aconseguint el break en el moment decisiu. El Joaquim va estar molt felicitat pels seus companys pel gran partit que va fer. Dels millors partitts que li hem vist.

Però quedaven més emocions per viure amb el decisiu partit del Ramon Balsells 6/4 7/5. Els dos sets van tenir similar historia. Inici del Ramon dominant per 4 a 2, reacció del jugador rival 4-4 en el primer set i 5-5 en el segon, nervis, bons cops, mals cops, tot l’equip fent pinya animant-lo i donant-se compte de l’importancia del moment. Faltava poc, un esforç més i l’equip es posava a la final. Amb 6 a 5 a favor i avantatge, el Ramon va acabar com els grans campions amb un eix, tots vam entrar a la pista a abraçar-lo, ho havíem aconseguit.

FINALISTES. Com a capità vaig gaudir molt de la eliminatoria passant molts nervis i disfrutant d’aquest meravellós equip. Ara, a esperar al dia 16 de juny a les instal.lacions de la F.C.T. de Cornellà  per disputar la final. Enhorabona i molt bona sort!