Avui, divendres, a partir de les 10.30 h s’han jugat els enfrontaments dels quarts de final del Torneig Internacional de tennis, que encarrila la recta final.

 

El partit entre Johan Nikles contra Pol Martin Tifon ha estat espectacular. Després de dues hores i quaranta minuts de molt bon tennis, el suïs s’ha emportat la victòria per 7-6(5) 2-6 7-5.

 

La sorpresa per als espectadors ha arribat quan el cap de sèrie número 1, Orlando Luz ha perdut contra Rafael Matos, qui és la seva parella de dobles, per 4-6 6(4)-7

 

A continuació, Eduard Esteve ha jugat contra Nikolas Sánchez al que ha guanyat per 6-2 7-5 i el francès Hugo Gaston s’ha imposat al cap de sèrie número 3, Felipe Meligeni per 6-2 6-1.

 

A la tarda, s’ha disputat la final de dobles. Luz – Matos ha guanyat Cabral – Faria per 6-3 4-6-10-6.

 

Demà dissabte el Club Tennis Reus Monterols vibrarà amb les semifinals de la categoria individual del Torneig Internacional de Tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz 2019

 

A partir de les 10:00 h podrem gaudir de l’enfrontament entre Rafael Matos vs Johan Nikles i a continuació, entre Hugo Gaston vs. Eduard Esteve.

 

La competició acabarà el diumenge amb la gran final que es celebrarà a les  11:30h a la pista central del Club Tennis Reus Monterols, que comptarà amb un gran nombre d’aficionats que no es volen perdre aquest gran esdeveniment.

 

A continuació es farà l’entrega de premis i el discurs de les autoritats.