Dissabte 28 de febrer a les 9:00 h, a les instal.lacions del Club Tennis Reus Monterols, en pista de terra batuda, es va jugar la primera ronda del Campionat de Catalunya per equips en Or i categoria absolut femení.

Un matí de baixa temperatura i una mica de vent, les nostres representants van començar amb moltes ganes el seu partit contra les jugadores del C.N.Lleida.

De número 1, la més jove de l’equip de només 15 anys, Núria Salvat tenia un partit molt difícil contra Natalia Bey, una jugadora amb experiència i molt segura dins la pista. La Núria va començar molt bé el partit possant-se davant del marcador per 4-1, però la jugadora del Natació Lleida va deixar més el braç fins a remuntar el set, que finalment es va endur per 5/7, tot i que hem de dir que els punts de tot el partit eren llarguíssims i molt bonics. En el segon set es va notar la picardia de la jugadora de Lleida i la juventut de la Núria, tot i que va fer un gran partit la nostra representant, resultat final 5/7  2/6.

De número 2, Núria Sariñena tornava a jugar contra Thaïs Gabriel, la Núria no va començar molt bé, fallant més del normal amb el braç encongit, va poder remuntar un 0-5 fins posar-se 4-5 però va ser massa tard i al guanyar la jugadora de Lleida el primer set per 4/6, i en el segon set la de Lleida va soltar més el braç i la Núria no va poder fer res per guanyar, resultat final 4/6 1/6.

De tres, la més veterana del equip Gemma Fontgivell, va fer tot el que va poder al enfrentar-se amb una jugadora molt sólida dins la pista Teresa Pladevall, resultat final per la jugadora de Lleida 2/6 1/6.

De tres, la capitana del Monterols, Marga Jové, va jugar contra la jove Blau Hellin, on la nostra representant no va tenir cap mena de complicació per guanyar el únic punt per el nostre equip, resultat final 6/0 6/1.

Resultat final de l’el·liminatòria 1-3 per el C.N. Lleida.