La temporada 2019 de pàdel s’ha tancat a Tarragona amb la reusenca Maria Freixas com número 1 del rànquing provincial absolut.

En el rànquing femení Maria Freixas ha aconseguit tancar l’any en el número u. La jugadora del Monterols, de només 15 anys, és la més jove jugadora de la història del pàdel tarragoní que arriba aquest honor després de treure el màxim profit als puntuals tornejos Bronze que ha jugat, combinant-los amb les seves altres participacions en el circuit català .

Freixas ha totalitzat 1702 punts, pels 1665 pàg. del seu habitual companya de joc, Laura Casanova, que havia ocupat la primera plaça durant bona part de l’any; les han seguit Laura De Lamo, amb 1644 p .; Sara Fuentes, amb 1517 p .; Feli Vázquez, amb 1455 p .; Graciela Ferré, amb 1433 p .; Ainara Pozuelo, amb 1292 p .; Alba Martínez, amb 1276 p .; Anna Martínez, amb 1237 p .; i Ester Puntes, amb 1207 pàg.

Així que han estat set els Bronze que Freixas ha conquistat en 2019. El primer al costat de Graciela Ferré al CUB Cambrils, el 27 de gener, a la primera prova de l’any, i l’últim el 20 d’octubre amb Laura Casanova al Punt Pàdel. Cinc d’aquests set títols han estat amb Laura Casanova, que ha totalitzat 9 al circuit provincial (dotze si sumem els altres tres que va conquistar la jugadora tarragonina en tornejos de Barcelona).

Finalment, també ha aconseguit Laura De Lamo, els quatre últims costat de Laura Foix (a més de guanyar les dues el Màster). Graciela Ferré, amb sis, i Ainara Pozuelo, amb quatre, són les altres més llorejades en 2019.

 

Font: Diari de Tarragona