Aquest dissabte a les 9.30h s’ha disputat la final femenina del Campionat d’Espanya Júnior a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.

 

El partit, entre la cap de sèrie número 1 i la número 3 del quadre ha estat d’un altíssim nivell i ens espectadors que s’han apropat al Club han pogut gaudir de molt bon tennis.

 

Finalment, Marta Custic, cap de sèrie número 3, s’ha proclamat campiona d’Espanya júnior després de guanyar per 6/2 7/6  a Jessica Bouzas, la principal favorita.

 

A continuació, sobre les 11.30 h s’ha celebrat la final masculina entre Pablo Llamas i Max Alcalà. Ha estat un enfrontament molt disputat ja que s’ha hagut d’anar al tercer set per desempatar.

 

Finalment, Pablo Llamas s’ha proclamat campió d’Espanya Júnior després de guanyar per 5/7 6/2 6/2 a Max Alcalà.

 

Un cop finalitzats els enfrontaments, s’ha fet l’entrega de trofeus als guanyadors i els parlaments de les autoritats. Cal destacar l’altíssim nivell tenístic viscut durant tota la setmana a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols que ha acollit amb molta il·lusió aquest campionat tant especial en l’any del seu  cinquantenari.

 

Galeria d’imatges