El Club Tennis Reus Monterols (CTRM) ha rebut més de 880 peticions per participar en el programa gratuït d’aprimament Slim Diet. Un cop analitzades totes les propostes, els responsables del pla han preseleccionat 13 persones seguint algunes dades facilitades com l’edat, pes, alçada, índex de massa corporal i els hàbits alimentaris.

 

L’objectiu del programa serà demostrar que els participants poden reduir més de 2 talles en 8 setmanes gràcies a aquest pla. Slim Diet és un programa valorat en 400€ que consisteix en 12 sessions mensuals d’entrenament específic amb l’Slim Belly, un innovador sistema que ajuda a reduir els greixos localitzats de la panxa i cintura, un entrenament personalitzat al Fitness Center del CTRM, seguint unes rutines específiques i una dieta controlada per la nutricionista.

 

13 precandidats

Els tretze precandidats són: Manuel Miguel Ruiz Laguna, Raul Manzaneo Calero, Ruben Moreno Enciso, Juan María de Haro Hervas, Santiago Mateu Liz, Alexandra Carrilero Cami, Janine Subirats Cardona, Noelia Sánchez Relaño, Chantal Sans Sancho, Ingrid Elvira Florencio, Miriam Tena Estorach, Olaya Pérez Aroca i Gema Camarasa Álvarez.

 

Durant aquesta setmana es realitzarà l’última fase del càsting que consisteix en una entrevista personal amb els responsables del pla Slim Diet per acabar de conèixer els seus hàbits, així com les seves expectatives d’aprimament. Finalment, seran 6 els participants al programa Slim Diet d’enguany -3 homes i 3 dones-.

 

A partir del dia 26 el CTRM anunciarà els 6 participants i tot seguit, des de l’1 de febrer i fins a finals de març, es durà a terme el programa d’aprimament. Un cop iniciat l’Slim Diet, el públic podrà seguir l’evolució dels 6 participants del programa a través del web del CTRM, www.tennismonterols.cat, i de les xarxes socials del club reusenc, on seran visibles les dades d’aprimament: quilograms aprimats i centímetres d’abdomen reduïts. Les dades seran actualitzades a mesura que els participants avancin en el programa, fet que permetrà al públic seguir l’entrenament en directe.

 

Com ja es va anunciar, el Club Tennis Reus Monterols ofereix una oferta especial a tots els inscrits al càsting per gaudir del programa Slim Diet: 12 sessions d’aquest mètode d’aprimament per només 40€ per a socis i 54,90€ per a no socis.