El Circuit Juvenil d’Estiu de tennis de la Federació Catalana ha fet parada aquests dies al Monterols. Des de ahir i fins dissabte, quan es disputin les diferents finals, més de 100 esportistes competeixen al Trofeu La Creu Blanca.

Una cita esportiva que ja és tot un clàssic al Club Tennis Reus Monterols després de 28 anys realitzant-se.

Més d’un centenar de jugadors i jugadors competeixen durant aquesta setmana a la vint-i-vuitena edició del trofeu de tennis La Creu Blanca que se celebra a les instal·lacions del club tennis Monterols. Aquesta és una de les proves del circuit juvenil d’estiu de la federació catalana i hi participen esportistes d’arreu de l’estat des de categoria benjamí fins a junior.

Del club tennis Monterols han pres part una vintena de nois i noies que lluitaran per accedir a la gran final d’aquest circuit que es farà al setembre. Durant aquest dilluns i avui s’estan disputant els partits de la fase eliminatòria i a partir de demà es jugaran els vuitens i els quarts de final.

Dissabte es faran les finals a partir de dos quarts de 10 del matí i l’entrega de trofeus, i premis posarà punt i final a aquest open que després de 28 anys realitzant-se, gaudeix de molt bona salut.