Des d’aquest dilluns 2 de setembre, les escoles de tennis i pàdel del Club Tennis Reus Monterols han començat de nou la seva activitat esportiva per al curs 2013-2014. Més de 300 nens i nenes de Reus i rodalies d’entre 4 i 18 anys participen aquest any a les escoles juvenils de tennis i de pàdel.

En els últims anys s’ha notat un increment important de jugadors a les escoles, tant de tennis com de pàdel. Un fet que demostra la bona acceptació que estan tenint aquests esports de raqueta entre la població més jove.

Els alumnes es divideixen en diferents grups en funció de la seva edat i nivell de joc, des de l’inicial, passant per als grups de perfeccionament i acabant amb els grups de competició per als jugadors més destacats. El Club Tennis Reus Monterols disposa d’unes instal·lacions completes i modernes per portar a terme l’Escola. Actualment està format per 16 pistes de tennis i 10 pistes de pàdel on els nens i nenes poden aprendre i millorar la seva tècnica en unes condicions immillorables.

Aquest any, per als nens i nenes que s’inscriuen per primera vegada a l’escola de tennis o de pàdel, el Club els facilita una sèrie d’avantatges com són la matrícula i la quota de setembre gratuïtes. Durant la primera setmana de setembre l’horari de l’Escola serà de matins, però a partir de l’inici del curs escolar ja es passarà a horari de tarda i caps de setmana.