Diumenge al matí es van disputar les finals del Campionat Provincial en categoria bronze de pàdel al Club Tennis Reus Monterols. Aquest torneig es va jugar durant tota la setmana passada amb partits dels quadres de segona i tercera categoria.

Divendres van començar el quadres de primera categoria masculina i femenina en les que es van veure partits molt bons com el que van disputar les parelles Pérez-Sanz contra Domènech-Bursa amb un resultat final de 7/6 7/6 a favor de Pérez-Sanz. Diumenge a les 12 h. els caps de sèrie número 1, R.Mir – O.Neira van proclamar-se campions després de vèncer als caps de sèrie número 2, M.Pérez – A.Sanz per 6/2 7/5.

En la categoria femenina, la parella cap de sèrie número 1 formada per V. Cortijo – A.Escardó va proclamar-se campiona després de guanyar a la parella cap de sèrie número 2, C.Montolio – A.Jover per 4/6 6/4 6/4.

En les altres categories, els guanyadors van ser Borrell – Valls en el quadre de tercera masculina, Lázaro – Risalde en la consolació de segona masculina i Herzog – Herzog en consolació de tercera masculina.

[widgetkit id=50]