Dissabte passat, coincidint amb les finals del Future, el Club Tennis Reus Monterols va cel·lebrar la Trobada de minitennis. Aproximadament 75 nens i nenes de diferents clubs de la demarcació hi van assistir.

La jornada va ser un èxit. L’estampa de les pistes feia molt de goig ja que tots els monitors anaven amb la desuadora blau marí de l’escola i els nens portaven la samarreta blau cel de la trobada que se’ls  va donar al pagar la inscripció.

Per segon any consecutiu, Clínica Dental Alba va ser esponsor de l’escola infantil de tennis del club, que ha col·laborat activament mitjançant la presència d’una hostesa encarregada d’organitzar un sorteig per als nens d’una càmara fotogràfica de darrera generació i d’un blanquejat dental gratutït pels pares. Durant el transcurs de la trobada els pares anaven omplint butlletes de participació i les anaven dipositant en unes urnes.

Els sorteig es va efectuar com a acte final i va causar gran expectació. Per concloure l’acte, es va fer una foto de grup amb tots els nens assistents a la trobada.

 

Galeria d’imatges