Diumenge 28 de maig a les instal·lacions de la Vall d’Hebron es va jugar la fase final de l’Xpress Tennis Cup, on en la darrera edició al Tennis Tarragona els nostres equips Sub 10 femení i masculí es van classificar per la fase final.

L’equip Sub 10 Masculí format per: Gorka Biete, Pol Pujals, Guillem Marin, David Muñoz i Andreu Galimany. Van disputar la fase de lligueta contra CT Salt, CT Badalona i CT Aro, on els nostres jugadors van guanyar al CT Salt. El nostre equip Sub 10 masculí no es va poder classificar per la gran final.

Seguidament l’equip Sub 10 femení format per: Salma Balfour, Marta Català, Erika Victoria, Aina Porta, Carla Torrente i Janna Miquel. Van jugar davant de CT Girona on les nostres jugadores no van poder guanyar i per últim van jugar contra CT Lleida on les nostres jugadores van guanyar i es van classificar per jugar semifinals.

A semifinals les nostres jugadores van jugar davant del CT Badalona, 20 minuts de partit individual on no vam poder guanyar i seguidament un partit de 20 minuts de dobles on tampoc vam poder guanyar.

Els nostres jugadors Sub 10 masculí van estar a la pista central pilotejant amb jugadors professionals amb cadira de rodes, on van dur a terme uns quants intercanvis de pilota i on es van fer una foto amb ells.

Per acabar aquesta gran final, van realitzar una desfilada a la pista central per l’entrega de premis, i seguidament es va realitzar un sorteig de diferents obsequis, on el Monterols va ser el club on es va emportar mes quantitat de regals.

Carla Torrente es va emportar un rellotge de pulsacions i conta km.

Aina Porta es va emportat un raqueter Wilson.

Erika Victoria es va emportat un cap de setmana per a 4 persones a Port Aventura.

Com a cloenda final l’organització van donar paella per a tots els  assistents a la trobada de l’Xpress Tennis Cup.

 

Galeria d’imatges