Benvolguts socis i sòcies,

Tal com es va aprovar a l’assemblea general ordinària del passat mes d’abril estem emocionats d’anunciar que aviat s’iniciaran les obres de construcció de 2 noves pistes de tennis.

Tot i que aquesta notícia és motiu d’alegria, també volem informar-vos que, mentre esperem l’obtenció del permís d’obres necessari per començar la construcció, hem decidit dur a terme la renovació de les 4 pistes de Green-set existents. Això assegurarà que les nostres instal·lacions estiguin en les millors condicions possibles per a tots vosaltres.

Entenem que aquesta renovació pot afectar temporalment la disponibilitat de pistes de tennis, sobretot a les escoles, i per això hem pres mesures per minimitzar l’impacte que les obres tinguin en el nombre total de pistes operatives. Hem llogat pistes addicionals per a l’escola de tennis en una ubicació propera per garantir que tots els nostres socis puguin continuar gaudint del tennis al Club sense interrupcions significatives.

També, i almenys durant aquest període d’obres, hem decidit posar totes les pistes disponibles a la reserva prèvia des de l’APP o comunicant-lo a recepció amb una nova normativa.

Els trets més destacables són que cada soci podrà tenir 2 reserves de tennis cada 7 dies, que la reserva es fa el mateix dia a partir de les 8.05 h del matí, que la pista a ocupar la diran a recepció i que tant els individuals com els partits de dobles amb reserva seran d’1 h i 15 minuts i que els caps de setmana les reserves seran presencials.

Podeu llegir la normativa sencera clicant al següent enllaç.

Gràcies per la vostra comprensió. Estem treballant per la millora del Club. Us mantindrem informats sobre el progrés de les obres i qualsevol altra actualització rellevant.

Atentament,
Club Tennis Reus Monterols

LLEGEIX LA NOVA NORMATIVA