Diumenge 25 de gener, a les 10 h, es va jugar a les pistes de terra batuda del Club Tennis Reus Monterols, la cinquena jornada del campionat comarcal per equips en categoria absolut femení contra el Reus Deportiu.

De número 1, representant el Club Tennis Reus Monterols, la nostra jugadora Núria Salvat, no va tenir cap mena de complicació en superar a la seva rival Beryl Barber per 6/1 6/1.

De dos, Gemma Fontgivell, va ser molt superior a la jugadora del Reus Deportiu, Paula Palacios, guanyant per 6/0 6/0 i de tres, la nostra representant Cristina Budí, cal dir que la Cristina només fà un any que juga campionat i li va tocar la jugadora més forta del Reus Deportiu, Rosa París, la Cris va començar una miqueta nerviosa però no donava cap bola per perduda i va lluitar en cada bola, punts molt llargs i molt igualats, però finalment la jugadora del Deportiu s’hen va dur el punt a nivell individual, resultat final 6/1 6/7 10/7.

En dobles, van jugar la Nuria Salvat i la Marga Jové, representant el Reus Monterols, contra Paula Palacios i Beryl Barber, on no van tenir cap problema en guanyar el dobles per 6/0 6/0.

Resultat final per les jugadores del Club Tennis Reus Monterols per 3-1.